Οι δίδυμες ανιψιές μου (αιμομιξία)

Γεια σας, είμαι 39 χρόνων πλέον και η ιστορία έχει γίνει

πριν από 19 χρόνια και συνεχίζεται κάπου-κάπου. Μένω επαρχία και οι δυο ανιψιές μου Αθήνα. Καλοκαίρι και Πάσχα έρχονταν στο χωριό. Εγώ όμορφο αγόρι και 3-4 χρόνια μεγαλύτερος.

Ήταν εκείνο το καλοκαίρι που ξαφνικά τις πηρά να πάμε για πότο. Ήπιαμε αρκετά πιστεύω… και το αυτοκίνητο το πηρέ η Άννα και εγώ κάθισα πίσω με τη Μαρία, πολύ καυλιάρα, με ατέλειωτα στήθη και κωλάρα. Πήγαμε σε ένα ερημικό σημείο να κάνουμε τσιγάρο. Στο δρόμο, η Μαρία, χωρίς να βλέπει η Άννα, άρχισε να μου πιάνει τον Πότσο στα κρυφά. Το θέλαμε και οι δυο πολύ, αλλά φοβόμασταν την Άννα, πιο σοβαρή και μετρημένη. Δεν άντεξα, το έβγαλα έξω και άρχισε να μου κάνει πίπα.

Η Άννα δεν άργησε να το καταλάβει και έβαλε τις φωνές. Σταματήσαμε, βγήκαμε από το αμάξι και αρχίσαμε τον τσακωμό. Πάνω που σκαφτόμουν πως να τα βγάλω περά, άρχισα με μανία να φιλώ την Άννα να σωπάσει. Αντιστάθηκε λίγο αλλά άρχισε να καυλώνει. Η Μαρία δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έσκυψε να με πιπώσει, ενώ φιλούσα την Άννα και την έγδυνα. Σιγά-σιγά και η Άννα κατέβηκε και τον ρουφούσαν και οι δυο μαζί. Όχι καλά γιατί ήταν άπειρες.

Αρχίσαμε να βγάζουμε τα ρούχα. Τότε μου είπαν ότι ήταν παρθένες. Ξάπλωσα την Άννα πάνω στο καπό και αρχίζω να της γλείφω το μουνί, ενώ δίπλα τις η Μαρία όρθια άρχισε να τη φιλάει στο στόμα. Καύλωσα τόσο που άρχισα να το παίζω και έχυσα γρήγορα πάνω στα πόδια τις Άννας. Η Μαρία άρχισε να τα γλείφει και τρελάθηκα από καύλα. Δεν πρόλαβε να πέσει ο πούτσος μου και ήδη αργά-αργά έμπαινε μέσα στο μουνί τις Άννας ώσπου έσπασε η παρθένια και γέμισε αίμα. Άρχισα αργά-αργά να την πηδώ μέχρι να χύσω δεύτερη φορά. Σκουπιστήκαμε και είπαμε… «αύριο η Μαρία. Σήμερα τέρμα». Φύγαμε και πήγαμε για ύπνο. Υπάρχουν τρελές συνέχειες.

loading...