Ο γιος τέλειο κωλαράκι και η μάνα καθηγήτρια στο τσιμπούκι

Υπόθεση: Το αναπάντεχο τσιμπούκι και γαμήσι σε μάνα και γιο…

Η ιστορία που θα σας πω, έγινε μόλις πριν μια εβδομάδα και είναι ότι πιο τέλειο έχω ζήσει σε καύλα. Ξεκινώντας λοιπόν να σας πω ότι είμαι 35 χρονών, ψηλός, γύρω στο 1.77 και λεπτός περίπου 67-68 κιλά. Το δυνατότερο μου σημείο είναι ο πούτσος μου, που τον ξυρίζω καθημερινά και σε πάχος είναι κανονικός, αλλά είναι 19 πόντους και προσφέρει ατελείωτη καύλα. Πριν μια εβδομάδα λοιπόν έψαχνα στο site κάποιον ή κάποια να μου κάνει ένα τσιμπούκι. Μετά από διάφορες συνομιλίες, κατέληξα να μιλάω με ένα παλληκάρι 23 ετών ο όποιος σε φωτογραφίες που μου έστειλε, είχε το τελειότερο κωλαράκι που έχω δει. Του είπα ότι με ενδιαφέρει μόνο να ξέρει να γλείφει καλά, αλλά αυτός επέμενε και ήθελε αφού είδε τη φωτογραφία του πούτσου μου να του ξεσκίσω το κωλαράκι. Μετά από πολλά μηνύματα και αφού κατάλαβε ότι δεν ήμουν διατεθειμένος για κάτι τέτοιο, μου λέει έχω να σου κάνω μια πρόταση.

Μου στέλνει μια φωτογραφία με μια γυναίκα, περίπου στα 45, με τέλειο βυζί και ένα σώμα με πιασίματα, όχι χοντρή. Μου λέει αυτή είναι η μάνα και αν δεχτείς να με πηδήξεις, θα σου κάνει το πιο τέλειο τσιμπούκι της ζωής σου. Να μη σας τα πολυλογώ ήταν ιδιαίτερα ελκυστικό όλο αυτό και δέχτηκα. Κανονίσαμε να βρεθούμε στο σπίτι του σε μίση ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με υποδέχτηκε η μάνα του με μια καυλόφατσα και δυο υπέροχες βυζάρες. Μου πρότεινε να καθίσουμε στο σαλόνι μέχρι να έρθει ο Κ. και να γνωριστούμε όλοι μαζί. Πέρασε κάνα 5λεπτο και ο Κ. δεν είχε έρθει ακόμη. Τότε άρχισε να μου λέει ότι την ενδιαφέρει το καλύτερο για το γιο της και εκείνη θα έκανε τα πάντα για να περάσει καλά ο Κ. Τη ρώτησα λοιπόν τι εννοεί τα πάντα.

loading...

Τότε σηκώθηκε και μου ζήτησε απλά να κλείσω τα μάτια μου και να γείρω το κεφάλι μου προς τα πίσω. Δεν έχασε χρόνο και αμέσως ένιωσα τα χέρια της να μου κατεβάζουν το παντελόνι και το μποξεράκι. Αμέσως πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να μου κάνει το πιο βαθύ τσιμπούκι που μου έχουν κάνει ποτέ. Νόμιζα ότι θέλει να τον καταπιεί. Μετά από 4-5 λεπτά απίστευτου γλειψίματος, μου ζήτησε να ξαπλώσω μπρούμυτα στον καναπέ και μου άρχισε κάτι που δεν μου το είχαν κάνει ποτέ μέχρι σήμερα. Άρχισε με απίστευτη τέχνη να γλείφει την τρύπα μου και κατέβαινε με την γλώσσα της μέχρι τα αρχίδια μου. Έγλειφε, ρουφούσε κι εγώ ήμουν σε ατελείωτα μονοπάτια καύλας. Κάπου εκεί κατάλαβα ότι είχε έρθει ο Κ.

Μου ζήτησε να καθίσω στον καναπέ και να σηκώσω ψηλά τα πόδια μου. Τότε με μια επιτακτική φωνή είπε στον Κ. να μου γλείψει την τρύπα όπως του έχει μάθει, ενώ εκείνη γονάτισε δίπλα μου στον καναπέ και ξανάρχισε το βαθύ τσιμπούκι της. Με είχαν κάνει τούρμπο. Σηκώθηκε, πήγε πίσω από το γιο της και άρχισε να του γλείφει την τρύπα και να του βάζει δάχτυλο στην αρχή, μέχρι που σε λίγα λεπτά έβαζε και έβγαζε με μανία 3 δάχτυλα. Τότε με φώναξε και μου είπε είναι έτοιμο το πουτανάκι σου γαμιά μας. Τον έβαλε στον καναπέ στα 4 και του κρατούσε τα κωλομέρια ανοιχτά. Μου ζήτησε να τον καρφώσω άγρια και να τον χτυπάω στο κωλαράκι του. Πρέπει να τον γαμούσα τουλάχιστον 10 λεπτά. Ο μικρός έσκουζε από καύλα και από τα χαστούκια που έτρωγε στα κωλομέρια, ενώ η μάνα του έκανε από κάτω τσιμπούκι. Λίγο πριν χύσω τη σήκωσα και της έβαλα τον πούτσο βαθιά στο στόμα της. Η πουτάνα άρχισε να το γλείφει με μανία, μέχρι που την έχυσα και τα κατάπιε όλα. Μου ζήτησε αν μπορώ να γίνω ο προσωπικός τους γαμιάς και ότι θα με περίμεναν κι άλλες εκπλήξεις. Εν αναμονή λοιπόν.

loading...