Πρώτη και υπέροχη

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία, ήταν με τον κολλητό μου και τη μητέρα του…

Όταν ήμουν έφηβος ακόμη, είχα ένα κολλητό φίλο που κάναμε πολύ παρέα και φυσικά κουβεντιάζαμε συχνά για γκόμενες, σεξ κτλ. Κανείς μας δεν είχε σεξουαλική εμπειρία ακόμη, αλλά οι καύλες μας λόγω ηλικίας είχαν χτυπήσει κόκκινο. Μέσα σε όλα αυτά, λογικό ήταν κάποια στιγμή όπως σχεδόν σε όλες τις αντροπαρέες εκείνης της ηλικίας, να μαζευτούμε παρέα κάποιο βράδυ και να τις παίξουμε παρέα με πορνό στη τηλεόραση. Η εμπειρία ήταν πολύ όμορφη και σύντομα βρεθήκαμε με τον κολλητό μου, τον Γιώργο, να μαλακιζόμαστε σχεδόν κάθε μέρα σε μια εγκαταλελειμμένη οικοδομή κοντά στα σπίτια μας. Με οικονομία από το χαρτζιλίκι μας, αγοράζαμε τσοντοπεριοδικά από περιπτερά και τα τιμούσαμε ιδιαιτέρως.

Όσο περνούσε ο καιρός, έπιανα τον εαυτό μου να κοιτάω τον Γιώργο γυμνό και να καυλώνω ακόμη περισσότερο, αν και δεν ήταν καθόλου θηλυπρεπής. Κάπου-κάπου παρατηρούσα πως κι αυτός κοιτούσε εμένα συχνά κι εκεί άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες και αμφιβολίες σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του φίλου μου. Ώσπου με τα πολλά μια μέρα κι ενώ έχουμε πάρει το περιοδικό μας, μου εκμυστηρεύεται ότι του αρέσουν οι γυναίκες, αλλά θα ήθελε πολύ να έχει και μια ομοφυλοφιλική εμπειρία σε παθητικό ρόλο. Εγώ για να μη διαλυθεί η φιλία μας αντέδρασα νορμάλ, αλλά δεν πίστευα πως θα ήθελε να κάνει κάτι μαζί μου. Όμως αυτός παρεξήγησε την ψυχραιμία μου και θεώρησε πως είμαι σύμφωνος με κάτι τέτοιο κι εγώ. Ξαφνικά κι ενώ έχω φτιαχτεί τρελά, βάζει το χέρι του και μου παίζει μια μαλακία, όχι όπως την ήθελα, αλλά απίστευτα ηδονική γιατί ήταν κάτι φανταστικό να νιώθεις ξένο χέρι πάνω σου για πρώτη φορά.

Όταν ήρθε η ώρα να χύσω, του ζήτησα μέσα σε νιρβάνα να γυρίσει κώλο προς εμένα κι αυτός το έκανε σαστισμένος και χωρίς να φέρει αντίρρηση. Τον ακούμπησα στον τριχωτό του κώλο και τελείωσα με απίστευτη ποσότητα σπέρματος. Σκουπιστήκαμε, φύγαμε και με όρκισε να μη πω πουθενά τίποτα. Φυσικά και κράτησα τον όρκο μου κι αυτός με αντάμειψε με επανάληψη του ίδιου σκηνικού αρκετές φορές. Όσο περνούσε ο καιρός, εγώ έβαζα στο μάτι τη μητέρα του, η οποία ήταν πολύ διαφορετική από το κλασικό πρότυπο μητέρας της εποχής κι όλη η γειτονιά το είχε τούμπανο πως ήδη είχε κερατώσει τον άντρα της αρκετές φορές στο παρελθόν. Η μητέρα του φίλου μου ήταν 1.65, πληθωρική, με μεγάλο κώλο και δυο υπέροχα τεράστια βυζιά. Όχι χοντρή, αλλά γεματούλα, με απίστευτα θηλυκό σώμα κι ένα βαμμένο κόκκινο μαλλί που έβγαζε κάτι πολύ πρόστυχο.

Σκεφτόμουν πολλά βράδια πως να την πλησιάσω και το καλοκαίρι που ήταν κλειστά τα σχολεία και σε αντίθεση με εμένα ο φίλος μου δούλευε μαζί με τον πατερά του, έβαλα το σχέδιο μου σε εφαρμογή. Έγραψα ένα cd με τραγούδια και πήγα σπίτι του να του το δώσω. Μου ανοίγει φυσικά η μητέρα του η οποία ήταν πολύ πρόχειρα ντυμένη, καθώς έκανε δουλειές σπίτι.

loading...

–    Γεια σου Τόλη.

–    Γεια σας κ. Σούλα.

–    Ο Γιώργος δεν είναι εδώ.

–    Ναι το γνωρίζω. Απλά του έφερα αυτά τα τραγούδια που του είχα τάξει.

–    Καλά έκανες μου λέει. Λογικά θα αργήσει κάπως, αλλά αν θες να σε κεράσω ένα καφεδάκι να τον περιμένεις να μου κάνεις κι εμένα παρέα.

Φυσικά και δέχτηκα μιας κι αυτό ήταν ότι ήλπιζα να πετύχω.

–    Λοιπόν Τόλη πως πάμε από κορίτσια; Γνωρίζω πως βγαίνεις με την Γ. που μένει στη γωνία.

–    Ναι κ. Σούλα όμως ψόφια πράγματα. Αθώα παιδικά παιχνίδια και μόνο εγώ…

–    Εσύ τι;

–    Εγώ έχω ανάγκες που δε θέλει να μου καλύψει ακόμη. Δε νιώθει έτοιμη.

–    Κοριτσάκια. Ίσως θα έπρεπε να στραφείς σε μια πιο έμπειρη γυναίκα.

Τότε έπαθα ένα σοκ, καθώς ειλικρινά δεν πίστευα στα αυτιά μου, όμως είπα τώρα όλα ή τίποτα. Κατεβάζω τη βερμούδα μου, βγάζω έξω το καυλί μου που είναι φυσιολογικό σε μέγεθος όμως ακόμη και σήμερα έχει αντοχές μαραθωνοδρόμου. Με μιας, μου το αρπάζει, το χαϊδεύει και ξαφνικά το βλέπω να γίνεται μεγαλύτερο από ποτέ. Λες και πήρε τουλάχιστον δυο πόντους κι έβλεπα φλέβες που δεν πίστευα πως υπάρχουν. Πηγαίνει στο δωμάτιο κι ακολουθώ πίσω της. Με ξαπλώνει στο κρεβάτι και μόλις γδύθηκε ανεβαίνει πάνω μου κι αρχίζει να με πηδάει χωρίς προφυλακτικό.

–    Τελειώνω…

της κάνω και μου λέει…

–    χύσε με, δεν υπάρχει φόβος.

Έχυσα μέσα της και πριν καν βγω από μέσα της, είμαι ήδη έτοιμος για δεύτερο γύρο. Τώρα ήταν σειρά μου να ανέβω από πάνω της και να αρχίσω να πηδάω το μουνί της. Άτσαλα λόγω απειρίας αλλά με πολύ ένταση.

–    Χύνω…

μου κάνει κι αυτή και αμέσως μόλις ένιωσα το μουνί της να συσπάται, χύνω κι εγώ για δεύτερη φορά. Αμέσως ηρεμούμε και με ρωτάει πως μου φάνηκε. Της λέω πως ήταν υπέροχο και πως δεν πίστευα πως το σεξ ήταν τόσο όμορφη εμπειρία. Μου ζητάει να ντυθούμε γιατί σύντομα θα επέστρεφε ο γιός της, ενώ ο άντρας της θα αργούσε πολύ ακόμη. Εγώ της ζητάω να με πιπώσει κι όταν είδε το καυλί μου όρθιο, αποφάσισε να μη μου χαλάσει χατίρι. Πέφτει στα γόνατα, αρχίζει να με γλείφει και πάνω στο πάθος της στιγμής, δεν ακούσαμε τον φίλο μου που έχει μπει σπίτι και μας κοιτάει σε αυτή την φάση. Εγώ μόλις τον αντιλαμβάνομαι του κάνω νόημα «έλα», έρχεται, γονατίζει δίπλα στη μητέρα του και ξεκινούν να με γλείφουν εναλλάξ, ενώ η μητέρα του μόλις τον είδε του έκανε ένα νεύμα σαν να του λέει συνέχισε. Πιθανόν να είχε καταλάβει τις ορέξεις του γιού της. Σε δευτερόλεπτα έχυσα και τοποθέτησαν και οι δυο τις γλώσσες τους έτσι ώστε να καταπίνουν ότι έβγαζα. Ντυθήκαμε κι έφυγα.

Φυσικά από τότε και όλο το καλοκαίρι είχαμε πολλά σκηνικά οι τρείς μας και πολύ καλύτερα, όμως ήθελα να ξεκινήσω με τη πρώτη φορά που συνέβη. Τα υπόλοιπα σε άλλες ιστορίες.

loading...