Τρίο στα Λουτρά

Είμαι 29 και το περιστατικό που θα αναφέρω, είναι αληθινό και συνέβη φέτος.

Όσοι διαβάσουν την ιστορία μπορεί να καταλάβουν.

Μια μέρα του Μαρτίου βρισκόμουν σε κάτι παρατημένα λουτρά, για να χαλαρώσω λίγο. Εκεί που πήγα να κοιτάξω από το παράθυρο για να δω αν βρίσκεται άλλο άτομο μέσα, ξαφνικά μου πετάχτηκε ένας τύπος και μου μίλησε. Μου είπε πως ήταν μέσα μια φίλη του και πως την παίρνει παρτούζα με άλλους και αν ήθελα να πάω μέσα και να μην κωλώνω. Αυτός πήγε μέσα και εγώ πήρα τα απαραίτητα για την πηγή και πήγα προς τα μέσα. Τον βρήκα να την γαμάει μέσα στην πηγή.

Πλησίασα σιγά-σιγά, έβγαλα τα ρούχα μου και μπήκα κι εγώ στην πηγή. Παρένθεση… αυτός ήταν γύρω στα 35 και αυτή 32, αδύνατοι και οι 2 και εμφανίσιμοι . Πλησίασα προς το μέρος τους και τη γύρισε προς το μέρος μου να μου πάρει τσιμπούκι. Τον πήρε αμέσως στο στόμα της και τον τρομπάριζε, ενώ ο δικός της, τη γαμούσε άγρια. Μου είπε να πάρω τη θέση του και αφού έβαλα καπότα, μπήκα μέσα στο ήδη δουλεμένο μουνί της και άρχισα να τη γαμάω, στην αρχή ήρεμα και έπειτα άρχισα να επιταχύνω το ρυθμό μου. Αυτός τώρα της έδινε πίπα καθώς τη γαμούσα.

Βγήκα από το μουνί της και μπήκα στον κώλο της, που ήταν πιο ανοιχτός από το μουνί της! Εκεί καύλωσα πιο πολύ και άρχισα να τη γαμάω πιο δυνατά όσο δε πάει. Ο δικός της την έβριζε και την τσιμπούκωνε άγρια. Αλλάξαμε στάση, την τσιμπούκωνα εγώ και ο άλλος της γαμούσε τον κώλο. Σε λίγο δεν άντεξα και την έχυσα στο στόμα. Το ίδιο έκανε και ο δικός της, βγήκε από τον κώλο της και της τα πέταξε στο στόμα.

Πήγα αρκετές φορές, αλλά δεν τους βρήκα. Έμαθα από άλλους πως πάνε συχνά. Ευελπιστώ ότι θα ξαναβρεθώ μαζί τους. Μου έτυχε άλλο περιστατικό σε παραλία που θα το διηγηθώ άλλη φορά. Είναι γαμάτες αυτές οι φάσεις.

loading...